Maandagavond 18 februari 2018 is tussen 20.00 – 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de prestaties van de veldrijders Raymond en Dennis van de Kruisweg, Motorcross met Evert van ’t IJssel en blikken wij vooruit naar de activiteiten van de ATB Vereniging Oldebroek. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

De veldrijders Dennis en Raymond van de Kruisweg uit ’t Loo zijn in de sportklasse/amateurs in het landelijk eindklassement respectievelijk 1 en 2 geworden. Een geweldig resultaat na een enerverend seizoen. In dit uur blikken wij met de beide broers terug op hun prestaties.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de motorcross, er zijn al weer diverse wedstrijden op de kalender geplaatst. En wij zijn natuurlijk ook benieuwd wie wij dit jaar vanuit deze regio in de diverse wedstrijden actief zullen zien. Samen met Evert van ’t IJssel gaan wij de luisteraars op de hoogte houden. Evert sprak afgelopen weekend met voorzitter van motor sport vereniging NOV in Heerde, in dit uur hoort u de gesprekken van Evert van ’t IJssel met voorzitter Henk Kamphuis.

De ATB Vereniging Oldebroek heeft voor de komende periode prachtige wedstrijden op de agenda staan,
Zaterdag 11 maart zijn er Landelijke jeugdwedstrijden bij de ATB Vereniging Oldebroek. Zaterdag 24 maart zal er een marathon wedstrijd verreden worden, in twee afstanden kan er gestreden worden, 50 kilometer en 100 kilometer. De 50 kilometer van de dames wedstrijd telt mee voor de SFORZ Dutch MTB marathon Ladies Cup 18. Op vrijdag 27 april zal in Oldebroek de Streetrace 2018 plaatsvinden, een spectaculaire mountainbike race op en rondom het raadhuisplein. Ook zal op Koningsdag op de skeelers gestreden worden rondom het raadhuisplein.