Door: Categorie├źn: Algemeen

Een tijdje geleden kondigden we via onze website onze verhuisplannen aan. Voor 4 dagen lang wilden we ons pand aan de Zuiderzeestraatweg inruilen voor de oude Intertoys in het centrum van Wezep. Het idee was om Op Weg Naar 2021 vanuit het centrum van Wezep te maken om zo, in dit jaar dat we niet zo zichtbaar waren als we zouden willen, toch nog coronaproof zichtbaar te zijn in de Oldebroekse samenleving.

Na de aangekondigde lockdown afgelopen maandag heeft de werkgroep in overleg met het bestuur besloten om de uitzendingen toch vanuit de LocoFM-studio te laten komen. We zijn dan helaas slechter zichtbaar in de samenleving zelf, maar online maken we ons zeker zichtbaar. Van 28 t/m 31 december draaien onze DJ’s de lekkerste muziek op LocoFM en via LocoFM.nl kun je ook live meekijken naar alles in de studio.

Prijzen

Zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar weer ons best gedaan om een mooie prijzen weg te kunnen geven. Zo geven we bijvoorbeeld in totaal 20 boodschappenpakketten weg, een bier en wijnpakket maar er zijn nog meer prijzen! Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer voor een hoofdprijs, dit jaar is dat een BBQ voor 10 personen.

Wil je kans maken op een van deze prijzen? Luister dan van 28 t/m 31 december naar LocoFM en doe mee met een van de spelletjes om zo’n prachtprijs in de wacht te slepen!