Maandagavond 26 februari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de 58e editie van de wielerwedstrijd Ster van Zwolle, wij praten met Jan van Ommen uit Wezep. In dit uur is er ook aandacht voor volleybal, motorcross en mountainbiken. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Aanstaande zaterdag 3 maart vind in Zwolle de start en finish plaats van de ‘Ster van Zwolle”, het is de 58e editie van deze prestigieuze wielerwedstrijd. De start en finish is op de Ceintuurbaan in Zwolle. Met organisator Jan van Ommen praten wij over dit prachtige wielerevenement. De in Wezep wonende Jan van Ommen heeft een grote betrokkenheid bij de sport, hij stond aan de basis van de successen van Wielervereniging De IJsselstreek, introduceerde het skeeleren in wedstrijdverband in Nederland. En nam jaren geleden de organisatie van de ‘Ster van Zwolle’ over van Ben Zomerdijk. Ben Zomerdijk die helaas overleden is, wist destijds dat hij met Jan van Ommen een goede opvolger had. Die het erfgoed van deze legendarische openings wielerwedstrijd de ‘Ster van Zwolle’ goed zal beheren.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de motorcross, en vernemen wij het laatste nieuws rondom de motorcross wedstrijden en de rijders. Samen met Evert van ’t IJssel gaan wij de luisteraars op de hoogte houden. De ATB Vereniging Oldebroek heeft voor de komende periode prachtige mountainbike wedstrijden op de agenda staan, Zaterdag 10 maart zijn er Landelijke jeugdwedstrijden bij de ATB Vereniging Oldebroek. Zaterdag 24 maart zal er een grote marathon wedstrijd verreden worden, in twee afstanden kan er gestreden worden, 50 kilometer en 100 kilometer. De 50 kilometer van de dames wedstrijd telt mee voor de SFORZ Dutch MTB marathon Ladies Cup 18. Op vrijdag 27 april Koningsdag 2018 zal in Oldebroek de Streetrace 2018 plaatsvinden.

Met Reinier Boerendans praten wij over de volleybal wedstrijd Blauw Wit heren 1 uit Oldebroek tegen Seesing Personeel Orion heren 1. Zij speelden afgelopen donderdag een bekerwedstrijd. Van Reinier horen wij het verloop van deze wedstrijd.