Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Dennis en Raymond van de Kruisweg, de beide wielrenner zijn weer begonnen aan hun veldrijders seizoen. Evert van ’t IJssel praat ons bij over de motocross. Met sprint schaatser Jan van der Stouwe praten wij over zijn seizoen 2018/2019. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Dennis en Raymond van de Kruisweg kenden vorige jaar een goed seizoen bij het veldrijden Amateurs Sportklasse zij werden in het regelmatigheidsklassement respectievelijk 1e en 2e. Beide wielrenners stonden dan ook menigmaal op het podium. In dit uur praten wij over de plannen voor het komende seizoen. De eerste wedstrijden zijn inmiddels al weer verreden.

Het was een druk Motocrossweekend voor MSV NOV in Heerde. Eerst werd de derde openbekercross wedstrijd verreden en men weer gastheer van de grote landelijke DMX finale. In Geldermalsen kwam Dani Haitink in actie bij de 65cc kleine wielen klasse en reisde Ruben Kroon af naar het circuit van Holten om aan de start te staan bij de 500cc cupklasse. Ook stond er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor het Oldebroeker zijspanduo Jeroen Boeve en Rick Selles. De vraag is als het tweetal nog uitzicht heeft op een derde plaats om het Nederlandse kampioenschap. In America stonden  Glenn Coldenhoff, (debutant) Calvin Vlaanderen en Jeffrey Herlings aan de start  bij de Motocross of Nations. Zijn de Nederlanders er in geslaagd om het goud  te pakken? Van Evert van ’t IJssel horen wij het motocross van dit weekend

Met sprint schaatser Jan van der Stouwe praten wij over het komend seizoen. ier een overzicht van een aantal belangrijke wedstrijden dit seizoen December en begin januari staan wedstrijden van de  Dutch Master cup op het programma met de finale op 6 januari. In januari staan de internationale sprintwedstrijden Masters te inzell op het programma.  Rood omcirkeld zijn de datums 9 en 10 maart 2019 dan zijn namelijk de wereldkampioenschappen Sprint voor Masters in Leeuwarden. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.