Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is Frans van Varik van Wielervereniging de IJsselstreek te horen, met hem gaan wij praten over de Zuiderzeeronde 2019. Een wielerwedstrijd met start en finish in Dronten op zaterdag 13 april. Om 09.30 zullen de Junioren renners starten, de finish wordt rond 12.15 verwacht. Om 13.45 starten vanaf de Rede de Elite renners, de finish wordt rond 17.45 verwacht. Naast deze twee wedstrijden zijn er ook activiteiten voor de jeugd op het Meerpaalplein o.a. Loopfietsjes, Dikke bandenrace, Jeugdclinic Wielrennen deze activiteiten starten om 10.oo. Kijk op de website www.zuiderzeeronde.nl voor alle detail tijden. Met Frans van Varik praten wij over de voorbereidingen en de junioren van WV De IJsselstreek en de  Zuiderzeeronde 2019.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de Motocross en de UMX wedstrijd die aanstaande zaterdag 6 april bij Motosport vereniging NOV in Heerde wordt gehouden. Met Gertjan van ’t Hul blikken wij terug op de voetbaldag in het kader van “Spieren voor Spieren” bij de voetbalvereniging OWIOS. Wij blikken vooruit op Run-Bike-Run en de Streetrace 2019 welke gaan plaats vinden op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april Koningsdag in Oldebroek.

Tevens hoort u het laatste nieuws van het Rainbow Truck Team op weg naar de Morocco Dessert Challenge van 12 t/m 20 april 2019 in Marokko.