Maandagavond 29 mei zullen er verschillende sporten centraal staan bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00  uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met André Jansen in gesprek over de wielerwedstrijd de Giro 2017, Evert van ’t IJssel zal te horen zijn over de motorcross en met Jan Oosterbroek over het handbiken.

André Jansen is initiatiefnemer van de populaire Facebook pagina WAF Wielrennen, Anekdotes en Foto’s. Met 15.000 volgers een populair internet medium waar veel wielrenliefhebbers samen nieuws delen. Met André gaan wij praten over Tom Dumoulin die afgelopen weekend wielergeschiedenis schreef door in Italië de Giro te winnen,

Van Evert van ’t IJssel gaan wij het laatste motorcross nieuws horen, met onder andere het ONK wat in Rhenen is verreden en het NK in Harfsen. Met handbiker Jan Oosterbroek gaan wij praten over de actualiteit van het handbiken. Jan is dit jaar ook weer volop actief met handbiken, en van hem gaan wij horen wat de handbikers in deze regio voor activiteiten houden, trainingen, prestatie tochten, uitdagingen, wedstrijden. Jan Oosterbroek is ook actief bij het Riverside Racing team.