Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Na de zomerstop is op de maandagavond het sportprogramma weer te horen, en deze uitzending zal Marc Zonnebelt, ploegleider van het Allinq Krush IJsselstreek Wieler team te horen zijn. Het is een ongekend seizoen voor Wielervereniging de IJsselstreek, meer dan 50 podiumplekken wisten de renners dit jaar al te behalen. Twee Nederlandse Kampioenen, Robin Löwik op de weg, en Marien Bogert bij het tijdrijden. Met Marc gaan wij praten over de resultaten tot nu toe.

In deze uitzending zal ook Arie ten Hove van ATB Vereniging Oldebroek te horen zijn, zij gaan op zaterdag 21 september een MTB Marathon houden op een nieuwe locatie bij de Crossbaan Heerde. Van Arie ten Hove gaan wij het laatste nieuws horen van deze MTB Marathon met afstanden van 52 en 104 kilometer.

Met Evert van ’t IJssel gaan wij praten over de ontwikkelingen van de Motocrossers uit de gemeente Oldebroek. Het laatste en actuele motocross nieuws hoort u tussen 20.00 – 21.00 bij Loco FM regioradio.