Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Deze maandagavond is Wiljam Janssen te horen van het BMX Team Extreme Bikes, wat voor het team een bijzonder jaar moest worden is helaas anders verlopen. Wij praten met Wiljam hierover en hoe de BMX rijders in deze tijd toch sportief actief zijn.

Ook zal Evert van t IJssel te horen zij, hij zocht afgelopen zaterdag Henri Bekenkamp op. Bekenkamp is voorzitter van stichting circuit Oldebroek. Evert gaat terug naar her begin van dit jaar en vraagt hoe bestuur en vrijwilligers er door zijn gekomen nadat de hele wereld werd op opgeschrikt door de Covid19. Ook zal van ’t IJssel het laatste nieuws vertellen over MSV NOV uit Heerde.

Bert Schipper de voorzitter van de Sportverkiezingen in de Gemeente Oldebroek zal in deze uitzending te horen zijn. De geplande sportverkiezingen over de prestaties van 2020 gaan helaas niet door. Bert zal toelichting hierover geven.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.