Tijdens Op Weg Naar 2024 kun je natuurlijk weer flink in de prijzen vallen! Ook dit jaar hebben we weer een flink prijzenpakket voor je klaarstaan. Welke prijzen je dit jaar kunt winnen? Dat zie je hiernaast!

Er zijn weer verschillende manieren om van 27 t/m 30 december in de prijzen te vallen. Hieronder vind je een overzicht van alle manieren om dit jaar in de prijzen te vallen.

Prijzenpakket

  • Nog onbekend

Hoe kan ik meedoen?

Je kunt tijdens Op Weg Naar 2024 op diverse manieren in de prijzen vallen? Check hieronder hoe.

Tijdens Op Weg Naar 2024 kun je regelmatig een schaatsbel door een plaat horen. Is dit het geval? Bel dan meteen naar de Loco-studio via 038 – 376 96 97. Word jij in de uitzending gehaald en weet jij de titel en artiest van de plaat die je tijdens de bel hoorde? Dan val jij in de prijzen!

Gedurende de uitzendingen geven onze DJ’s letters weg. Deze letters samen vormen een woord. Ben jij de eerste die naar de studio belt met het juiste woord? Dan win jij een van de prachtige boodschappenpakketten. Puzzel dus dagelijks mee met het letterspel!

Dit jaar verzorgt LocoFM je lunch! Tussen 11:00 en 12:00 word de locatie genoemd waar je dat lunchpakket op kunt halen. Tussen 12:00 en 13:00 kun je dan, op vermelding van het juiste codewoord, een lunchpakket ophalen.

Voorwaarden

Door mee te doen ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Per huishouden maak je kans op maximaal 1 prijs en zijn daarna uitgesloten van deelname;
  • Medewerkers/vrijwilligers en directe familie zijn uitgesloten van deelname;
  • Over de inhoud en welke prijs kan niet worden gediscussieerd;
  • Loco Media Groep houdt het recht om prijzen in te trekken;
  • Loco Media Groep verwerkt gegevens van winnaars voor administratie en zullen in januari 2024 weer verwijderd worden;