Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Evert van ‘t IJssel  ging in gesprek met Wout Ramaker en Dirk Jan Grootkarzijn sprak Gerrit van Werven. Evert en Dirk Jan nemen ook in dit uur de actualiteit van de huidige situatie in de sport samen door.

Dirk Jan zocht Gerrit van Werven op en sprak met hem over zijn passies, 750 PK De Rainbow Truck, 75 PK Het Zijspan en 4 PK!. In dit radio interview verteld Gerrit over zijn passie met 4 PK. Gerrit zij planning is om dit jaar met Levi Schreurs in het zijspan actief te zijn, maar door de huidige omstandigheden heeft dat nog niet kunnen plaatsvinden. Stil zitten is niks voor de sportman uit Oldebroek. Luister naar het interview dan hoort u de invulling van alle PK’s.

Evert van ‘t IJssel laat Wout Ramaker aan het woord over Keizersveld en komt gelijk met zijn verhaal. Rond medio jaren 80 toen hij 23 jaar was kocht hij een tweede hands 125 cc Yamaha,  omdat Arie Knikker zijn buurman een Maico 250 cc had gekocht, en gingen zij samen alleen maar trainen op motorcrossbaan Keizersveld. Maar van het een kwam het ander en ging uiteraard bij de wedstrijden kijken. Het voetbal werd tijdelijk aan de kant geschoven en Wouter ging helemaal voor de wedstrijdcross en werd lid van de KNMV. Dit virus duurde ongeveer 4 jaar. Kampen, Hasselt en Keizersveld waren de banen waar hij reed en af en toe Heerde. Ook de regio cross op de Bargen op het Loo sloeg hij niet over. Ramaker had nog veel meer te vertellen, dus luister naar zijn verhaal.