Door: Categorieën: Aan tafel met...

Op donderdag 11 mei om 19.00 uur is Joyce van Boven uit Wezep te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over de achtergrond en de voortgang van het album Joy!, dat binnenkort verschijnt. Er zullen live onder begeleiding van piano twee nummers van het album gespeeld worden. Ook zal de eerste teaser van Joy! te horen zijn.

Joyce (1982) zingt al vanaf dat ze klein was. Later zat ze in diverse bands van kerken en in een aantal grote gospelkoren waaronder De-light van producer Gerrit Dekker.

Joyce is sinds 2006 getrouwd met Elbert van Boven. Samen hebben ze twee kinderen, Joëlle en Tobias.​

Samen met haar man schrijft ze teksten. Deze teksten hebben uiteindelijk geresulteerd in een album met zelf geschreven liedjes dat de naam Joy! mee krijgt. Hieraan wordt op het moment gewerkt in een hernieuwde samenwerking met Gerrit Dekker en muzikanten als Luca Genta en Robert Tyrone Riekerk.

Joyce wil met haar zelf geschreven teksten en muziek mensen bemoedigen, prikkelen en inspireren. Dit alles doet ze met God de Vader als inspiratie en bron van alles. Dit is goed terug te horen in haar nummers.

De uitzending wordt op zondag 14 mei om 13.00 uur herhaald.