Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Evert van ’t IJssel zal deze avond ook te gast zijn om met het zijspanduo Boeve en Sellis te praten.

Jeroen Boeve En Rick Sellis zullen als rode draad door het programma Sportief Zijn Zeker Weten heen te horen zijn. Het Oldebroeker zijspanduo zal aan tafel schuiven bij Evert van ’t IJssel die met de beide heren terug zal kijken naar het afgelopen seizoen en wat hun plannen zijn in 2019. Het koppel werd in 2018 zesde in het kampioenschap van Nederlandse voor zijspannen. De vraag is als hiermee hun doel ook is bereikt, u hoort het allemaal in dit uur op LocoFM .

In dit uur proberen wij ook contact te hebben met Nunspeet waar de Europees Kampioen veldrijden Annemarie Worst gehuldigd zal worden. Wij blikken vooruit op het Koppel Dartoernooi wat zaterdag 17november bij Coelenhage wordt gehouden. Nabeschouwingen van de volleybal, Livo Heren 1 tegen Blauw Wit Heren 1, SDS Heren 1 tegen de VZK heren 1 en de VZK Dames 1 tegen de HSC Dames 1. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.