Door: Categorieën: Kennis van Zaken

Donderdagmiddag 17 mei om 17.00 uur kunt u luisteren naar Kennis van Zaken op LocoFM. Mirjam Prins is namens de Stichting Present Oldebroek te gast in de studio. Met Mirjam, coördinator van de stichting, spreken we over de 24 uur nonstop actie van Present Elburg en Present Oldebroek.

Op 25 en 26 mei organiseren Present Elburg en Present Oldebroek een 24 uur nonstop actie. Vrijwilligers en bestuursleden zetten zich van 13.00-13.00 uur in voor diverse projecten. Hierbij laten ze zich sponsoren. Op deze manier willen ze het belang van Present benadrukken.

De Rotary Club Oldebroek/Elburg ondersteunt hierin door middel van sponsoring en aanwezigheid bij de projecten zelf. ‘We vinden elkaar op het vlak van “omzien naar de zwakkere” , Rotary heeft de mogelijkheden om te ondersteunen, Present heeft de mogelijkheden om met deze groepen in contact te komen. Zo versterken we elkaar,’ aldus Present..

Ook u kunt een bijdrage leveren door te sponsoren! Ga naar www.nonstoppresent.nl  naar de Present stichting van uw keuze en geef uw bijdrage aan. ‘Mede door uw ondersteuning kunnen we ons werk blijven doen. Dat dit nodig is, blijkt uit het nog steeds stijgende aantal projecten dat we mogen uitvoeren’.

Vragen en reactie’s zijn welkom op het mailadres: [email protected]  of tijdens de uitzending per telefoon: 038-3769697.