• Henk Lodewijk blikt terug op consternatie

  Enkele weken geleden liep een sportuitzending in de samenwerking tussen Loco Media Groep en LOE Media anders dan gepland. Verslaggever Henk Lodewijk was het niet eens met het feit dat hij uit de uitzending werd gehaald voor een ander doelpunt en liet in de uitzending merken dat hij daar niet van gediend was.

  Na het incident […]

  Lees meer
 • Gesprek met Bert-Jan Dokter en Willem Rietberg over sportuitzending van zaterdag

  Willem van den Beld sprak vanmorgen bij de Ochtendmix met Bert-Jan Dokter (namens de LOE) en Willem Rietberg (namens LocoFM) over de ontstane opschudding naar aanleiding van de sportuitzending van afgelopen zaterdag.

  Lees meer
 • LocoFM live vanaf de Schapenmarkt

  In verband met Corona is er de afgelopen 2 jaar geen schapenmarkt in Oldebroek geweest. Maar na 2 jaar afwezigheid zal aankomende woensdag de markt weer te bezoeken zijn.

  LocoFM komt tussen 9:00 en 16:00 live vanaf de schapenmarkt in Oldebroek. Willem van den Beld, Berry Holstege en Albert Leusink brengen live een sfeerverslag vanaf de […]

  Lees meer
 • Laatste Mooi weer Middag op LocoFM

  Gisteren hoorde je voor de laatste keer Mooi weer Middag met Diesmer Ponstein op LocoFM. Diesmer nam vanaf juli 2018 het stokje over van destijds programmaleider Gerrit van der Linde. Naast het middagprogramma was Diesmer ook programmeleider, eindredacteur en secretariaatsmedewerker. Ook hielp hij regelmatig met de technische zaken in samenwerking met de rest van het […]

  Lees meer
 • Wilhelmien Krop en wethouder Ben Engberts over flexwoningen

  Vorige week werden een aantal locaties bekend die de gemeente Oldebroek op het oog heeft voor flexwoningen. Verschillende omwonenden van de diverse locaties zien er dergelijke wijk op de voorstelde locaties niet zitten. Willem van den Beld sprak vanmorgen in Mannetje van de Radio met Wilhelmien Krop en wethouder Ben Engberts.

  Luister hier het hele gesprek […]

  Lees meer