Nieuws

Nieuws2020-07-13T20:30:31+02:00

Burgemeester Tanja Haseloop over de persconferentie van gisterenavond

Vanmorgen belde Willem van den Beld met burgemeester Tanja Haseloop van de Gemeente Oldebroek om terug te kijken op de persconferentie die gisterenavond plaats vond.

Tijdens de persconferentie werd aangekondigd dat de huidige lockdown met in ieder geval 3 weken wordt verlengt tot en met 9 februari. Dat komt onder andere door de Britse variant van het coronavirus dat momenteel in ons land aanwezig is. Van deze variant is namelijk nog niet veel bekend en er zijn zorgen dat deze variant om zich heen gaan slaan.

Burgemeester Tanja Haseloop hoopt dat dat probleem minder groot word dat waar we nu bang voor zijn. “Anders zijn we weer terug bij af zometeen” aldus de burgemeester. Zodoende roept ze op aan iedereen om je aan de gestelde maatregelen te houden, niet de randjes op te zoeken en we nog 3 weken deze lockdown volhouden met z’n allen.

De burgemeester maakt zich ook zorgen over de Gemeente Oldebroek. De cijfers dalen licht maar nog lang niet snel genoeg. Het zijn nog altijd meer dan 113 nieuwe ziektebesmettingen en dat is veel te veel.

Ook word nog gesproken over een avondklok. Het OMT gaat onderzoeken of dit helpt om het coronavirus onder de duim te krijgen. De burgemeester […]

13-1-2021|Ochtendmix|

Het geluid is weer geraden!

Elke maandag tot en met donderdag kun je ’s ochtends luisteren naar Mannetje van de Radio met Willem van den Beld. Vaste luisteraars van het programma weten dat je tijdens dit programma kans maakt op een prachtprijs die medemogelijk gemaakt word door Houthandel van Gelder uit Hattemerbroek en Slagerij van Guillik, eveneens uit Hattemerbroek.

Iedere dag laat Willem een geluid horen en als jij weet wat het geluid is kun je in de prijzen vallen. En deze keer was Gerrit Fijn de gelukkige winnaar. Hij wist na 5 maanden te raden dat het geluid een pilletje uit een stip drukken die in een glazen potje valt betrof. Vanmorgen overhandigde onze stagiair Daan Lokhorst de cheques van twee keer 200 euro. Van harte gefeliciteerd namens LocoFM Gerrit!

En niet te vergeten, er is alweer een nieuw geluid. Dus wil je ook kans maken op zo’n mooie waardebon? Luister dan elke maandag tot en met donderdag naar LocoFM!

12-1-2021|Uncategorized|

Voetballer en voorzitter Robin Füchten en motocrossers Dick Bastiaan en Gerrit Penninkhof bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending zal de voetballer en voorzitter Robin Füchten te horen zijn. Robin heeft jaren in de hoofdmacht van WHC gevoetbald. Daarna volgde VSCO, STB en de Noord Veluwe Boys. Bij de laatst genoemde is hij sinds vorig jaar naast voetballer ook voorzitter. In September 2020 is hij gestart als voorzitter. Wij gaan met deze gedreven sporter in gesprek over zijn eigen periode als voetballer en de rol van voorzitter die hij nu vervuld. Ėén ding is zeker Robin is een man met gedrevenheid, zoals hij zelf zegt als hij het veld op gaat, dan gaat hij voor de winst. Als voorzitter wil hij voornamelijk verbindend zijn, luister naar het gesprek wat wij met de nieuwe voorzitter van de Noord Veluwe Boys hebben,

De tijd van Toen op Keizersveld met Dick Bestiaan en Gerrit Penninkhof

Evert van ‘t IJssel ging in gesprek met Bastiaan en Penninkhof. De oud motorcrossers Dick Bastiaan (65) en Gerrit Penninkhof (62) zijn beiden geboren en getogen in ‘t Loo. In […]

11-1-2021|Sportief zijn zeker Weten|

Mooie prijzen te winnen tijdens Op Weg Naar 2021

Tot oudejaarsdag maken we op LocoFM het programma Op Weg Naar 2021. In de programma’s geven we mooie prijzen weg. Denk aan boodschappenpakketten, een bierpakket, een wijnpakket en ga zo maar door.

De eerste prijzen zijn vandaag al weg gegeven maar daar gaan we nog tot en met donderdag mee door. Alle prijzen en de mogelijkheden om er kans op te maken zijn te vinden op www.locofm.nl/winnen.

Onder andere Emma Zoet, Geert Kroeze, Jan Toebast gingen je al voor!

28-12-2020|Algemeen|

Met LocoFM Op Weg Naar 2021

Zoals ieder jaar gaan we samen met jou op LocoFM Op Weg Naar 2021. Waar we eerst het idee hadden om deze uitzendingen vanuit het centrum te laten komen hebben we na de aankondiging van de lock-down toch besloten dit toch niet te doen.

Ondanks dat gaan we er toch zeker mooie uitzendingen van maken. Van maandag 28 december 7:00 t/m 31 december middernacht gaan we samen Op Weg Naar 2021. De uitzendingen zijn natuurlijk te volgens via de frequenties van LocoFM en via locofm.nl/live. Ook kun je gedurende de uitzendingen live meekijken via locofm.nl/cam.

Prijzen

Zoals elk jaar hebben we dit jaar ook weer een aantal prachtige prijzen om weg te geven. Zo geven we in totaal 20 boodschappenpakketten, een bierpakket, een wijnpakket, 5 grote hamrollades, 5 worstenpaketten en 2 keer een onderhoudpakket voor uw bril weg. Deze prijzen worden aangeboden door Boni Oldebroek, Plus van den Hoven Wezep, Mitra Wezep, Slagerij van den Berg en Pearle Wezep.

Maar daar houd het niet op! Natuurlijk overtreffen we deze prijzen nog met een hoofdprijs die is aangeboden door Slagerij van Guilik uit Wezep. We mogen een winnaar blij maken met een All-in BBQ-pakket voor 10 personen weggeven.

Wil jij winnen?

Wil jij kans maken op een […]

23-12-2020|Algemeen|

Ben Schreurs, Jan van Ommen en Evert van Olst Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In de laatste uitzending van 2021 op de maandagavond van Sportief Zijn Zeker Weten praat Dirk Jan Grootkarzijn met de voorzitter van voetbalvereniging VSCO ’61 Ben Schreurs. De geboren Oosterwoldenaar is inmiddels al weer acht jaar voorzitter van de vereniging, met hem blikken wij terug en kijken vooruit naar 2021. De organisator van de wielerwedtrijd De Ster van Zwolle Jan van Ommen zal te horen zijn, de datum van de openings wedstrijd van het seizoen 2021 staat in de agenda. Wij praten met hem over de voorbereidingen.

De tjd van toen op het Keizersveld met Evert van Olst

Evert van ‘t IJssel zocht de afgelopen week Evert van Olst op in zijn woonplaats Hattem. Van Olst was vrijwilliger, zijspancrosser en werd later ook nog bestuurslid van Keizersveld. Hij verteld hoe het allemaal er aan toeging in die tijd en zeker ook over zijn vrijwilligerswerk op circuit Keizersveld, waar je met zijn allen zorgde dat je het gewoon weer goed voor elkaar had. Zelf was hij een gedreven zijspancrosser maar wel op een […]

21-12-2020|Sportief zijn zeker Weten|

Verhuisplannen gaan toch niet door

Een tijdje geleden kondigden we via onze website onze verhuisplannen aan. Voor 4 dagen lang wilden we ons pand aan de Zuiderzeestraatweg inruilen voor de oude Intertoys in het centrum van Wezep. Het idee was om Op Weg Naar 2021 vanuit het centrum van Wezep te maken om zo, in dit jaar dat we niet zo zichtbaar waren als we zouden willen, toch nog coronaproof zichtbaar te zijn in de Oldebroekse samenleving.

Na de aangekondigde lockdown afgelopen maandag heeft de werkgroep in overleg met het bestuur besloten om de uitzendingen toch vanuit de LocoFM-studio te laten komen. We zijn dan helaas slechter zichtbaar in de samenleving zelf, maar online maken we ons zeker zichtbaar. Van 28 t/m 31 december draaien onze DJ’s de lekkerste muziek op LocoFM en via LocoFM.nl kun je ook live meekijken naar alles in de studio.

Prijzen

Zoals ieder jaar hebben we ook dit jaar weer ons best gedaan om een mooie prijzen weg te kunnen geven. Zo geven we bijvoorbeeld in totaal 20 boodschappenpakketten weg, een bier en wijnpakket maar er zijn nog meer prijzen! Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer voor een hoofdprijs, dit jaar is dat een BBQ voor 10 personen.

Wil je kans maken op […]

18-12-2020|Algemeen|
Ga naar de bovenkant