• Gerard Palts is Gelderse Roosschijf

  De Apeldoornse zanger Gerard Palts scoorde in 2010 een hit met ”Jongen van de handel” Anno 2023 is hij terug met een leuke nieuwe single. Het nieuwe liedje heet ”Mooi van buiten, stout van binnen” De komende week is deze plaat de nieuwe Gelderse Roosschijf op LocoFM. Deze is dus regelmatig te horen in de diverse programma’s.

  Published On: 1-4-2023Door: Categorieën: Algemeen
  Lees meer
 • Nog 1 nachtje wachten…

  Morgen, 17:00 is het tijd voor de eerste editie van Gert-Jan’s Kantine op LocoFM. Veel nieuwe nummers komen aan bod, waaronder Claude; met zijn nieuwe nummer Layla.

  Ook komt Catarina Rodrigues in de uitzending, met haar nummer L.A, hiervan is een remix gemaakt. Veel nieuwe nummers natuurlijk, maar ook kan je bellen; 038 – 376 96 97.

  VV Heerenveen – WHC Wezep begint pas om 17:00, daardoor gaat Arno van Riesen vanaf de commentaarpositie ons op de hoogte houden.

  Dus, heb jij morgen zin om te luisteren naar de beste hits, voetbal én nieuws? Dan zit je morgen van 5 tot 6 goed, met Gert-Jan’s Kantine op LocoFM.

  Published On: 31-3-2023Door: Categorieën: Gert-Jan's Kantine
  Lees meer
 • Vrijdag 31 maart in Op en Top Jansen

  Vrijdag 31 maart is er weer een nieuwe editie van Op en Top Jansen op LocoFM. Van 12.00 uur tot 15.00 uur draait Paul Jansen wekelijks de gezelligste muziek allertijden. Nederlands, Duits en Oldies. In deze aflevering twee interviews met artiesten. Om 12.30 uur met Bob Offenberg en een uurtje laten om 13.30 uur met Wilma Fieten. Beide artiesten hebben een nieuwe single uit en daar zal o.a. over gebabbeld worden.

  In Op en Top Jansen kun je ook een plaatje aanvragen. Dat kan door een appje te sturen naar 038 – 376 96 97.

  Published On: 30-3-2023Door: Categorieën: Op en Top Jansen
  Lees meer
 • Aaltjo Wubbema bij Aan Tafel Met op LocoFM

  Op donderdag 30 maart om 19.00 uur is Aaltjo Wubbema, ook wel bekend als clown Ziezo te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met hem over de activiteiten van de Ziezo clownstichting. Deze stichting houdt zich bezig met optredens voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

  In het verleden schreef Aaltjo ook een aantal gedichtenbundels. Hoe belangrijk is het geloof voor Aaltjo?

  Via Uitzending Gemist is de uitzending na afloop terug te beluisteren: https://locofm.nl/uitzending-gemist/

  Published On: 30-3-2023Door: Categorieën: Aan tafel met...
  Lees meer
 • Diesmer’s Weektip: MARF – Monday (Feat. Philip Strand)

  Published On: 29-3-2023Door: Categorieën: Door met Diesmer
  Lees meer