foto_derk-jan-van-putten_henri-bekenkamp_evert-van-t-ijssel_2016Maandagavond 19 september zullen bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur Derk Jan van Putten, Henri Bekenkamp en Evert van ’t IJssel te horen zijn.
Presentator Dirk Jan Grootkarzijn praat met Derk Jan van Putten over zijn werk als trainer bij de jeugd van de ATB Vereniging Oldebroek. Ook zullen de prestaties van de jeugdleden de revue passeren. De ATB Vereniging neemt aan diverse landelijke wedstrijden deel en zich aan het voorbereiden op het Nederlands Kampioenschap. Van Derk Jan van Putten horen wij de actualiteit en het laatste nieuws.

Met voorzitter Henri Bekenkamp blikken wij alvast vooruit naar 2017, Stichting Circuit Oldebroek zal dan 50 jaar bestaan. In 2007 nam Henri Bekenkamp de voorzittershamer over van Evert van Olst. De succesvolle stichting organiseert samen met de vrijwilligers ieder jaar weer spectaculaire motorsport op het circuit De Bargen op ’t Loo. Het vijftig jarig bestaan zal in 2017 dan ook worden gevierd, van Henri Bekenkamp horen wij wat de eerste activiteiten zullen zijn.
Met Evert van ’t IJssel zal de actualiteit van de Motorcross worden besproken, onder andere een terugblik op het dit weekend gehouden WK. Evert van ’t IJssel is al vele jaren motorsport specialist. Ook was hij vaak betrokken bij de wedstrijden op Circuit De Bargen als speaker en verslaggever.
Wij blikken vooruit op twee loopevenementen die op vrijdag 23 en zaterdag 24 september op het programma staan “Run for Joyce” vrijdagavond 23 september in Oosterwolde. Bij “Run for Joyce”gebruikt men hardlopen als middel om ondersteuning te bieden aan gehandicapte weeskinderen in het zuidwesten van China. “Run for the Message” op zaterdag 24 september wordt gehouden in Oldebroek. Een loopevenement waarbij wereldwijd in verschillend tijdzones lopers zich inzetten. Hardlopen met een missie dat geld voor beide loopevenementen.