Maandagavond 16 oktober is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor Motorcross, Volleybal en de Run Bike Run welke op zaterdag 21 oktober wordt gehouden.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzenging praten wij met Hermine van ’t Hul. ATB Vereniging Oldebroek organiseert aanstaande zaterdag 21 oktober samen met loopgroep de Gemzen de 4e editie van de Veldkamp-Witgoed Run-Bike-Run. Met Hermine gaan wij in gesprek over dit evenement. Evert van ’t IJssel zal ons informeren over de motorcross, o.a. de wedstrijden in Heerde, maar ook over de zijspan rijders uit de gemeente Oldebroek.

Met Marloes Franken praten wij over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen Dynamo Apeldoorn Dames 4. Met Mark Blok is contact over de volleybal wedstrijd van de VZK Heren 1 tegen Dio Beemte Heren 1. Geert-Jan Sellis zal ons het laatste nieuws laten weten van de volleybal wedstrijd VZK Dames 1 tegen Hellas Dames 1.