Door: Categorieën: Algemeen

9914553008721194Woensdagmiddag 4 mei om 17.00 uur is Aart Veldman te gast in de studio in het programma Loco Info op LocoFM. Aart zal meer vertellen over de achtergronden van zijn nieuwe boek. Fotograaf Aart Veldman komt met een nieuw boek, het Terug Kiek Fotoboek. Dit fotoboek van Aart veldman laat zien hoe men vroeger leefden en woonden op de Veluwe. mensen die puur zichzelf durfden te zijn. Zonder franje of poespas. Sommige leefden teruggetrokken in hun eigen wereld en anderen stonden vol in het leven. Dat leverde prachtige foto’s op. Aart Veldman: ‘Waarom dit fotoboek. Tijdens het opruimen van mijn werkkamer kwam ik heel veel zwart-wit foto’s tegen met herinneringen aan vroeger, dat ik besloot een fotoboek te maken. In het Terug Kiek Fotoboek staan 100 bijzondere mensen geportretteerd die mij, ieder op hun eigen manier, geraakt hebben in al die jaren dat ik werkzaam was als fotograaf’.