Door: Categorie├źn: Broodje Bal

Voor Albert Vierhuis begon het allemaal op 1 september 1983 in Elburg. Inmiddels 40 jaar geleden startte in Elburg de LOE met uitzendingen vanuit ’t Huiken. Ook Albert Vierhuis was daarbij.

Begin 1999 verhuisde Albert van de LOE-FM naar LocoFM. In 2013 nam hij uiteindelijk afscheid omdat ploegendiensten en pak ‘m beet 25 uur in de radio stoppen wat teveel werd.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en uiteindelijk begon Albert toch weer met een programma, toen bij de lokale omroep van Nunspeet.

Op een gegeven moment ging liet de gezondheid het afweten en was Albert niet meer in staat om zijn hobby uit te voeren. Toch wist Albert het voor elkaar te boksen om weer op de radio terecht te komen. Met hulp van diverse collega’s die hij in het radiowereldje leerde kennen werd er een studio gebouwd in de slaapkamer van Albert. En zo is hij sinds 6 mei 2019 weer te horen met Broodje Bal op LocoFM.

Om het 40-jarig jubileum te vieren ging Gerrit-Jan Veldhoen, samen met LocoTV-collega’s op bezoek bij Albert met een heerlijke taart.