Foto_Jan Groeneveld_Drikus van de SchootbruggeMaandagavond 4 april zal bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur presentator Dirk Jan Grootkarzijn praten met Jan Groeneveld over het Alpe d’Huzes sportcafé wat aanstaande vrijdagavond 8 april in Oosterwolde wordt gehouden. Tijdens dit sportcafé zullen oud wielrenner Henk Lubberding en schaatser/skeeleraar Henri Ruitenberg te gast zijn. Jan Groeneveld gaat zelf op donderdag 2 juni tijdens het evenement Alpe d’ HuZes een poging doen om de berg Alpe d’Huez zes keer te bedwingen. De woensdag ervoor gaan Agnes Groeneveld, Corrie Wastenecker en Hannie Grootkarzijn per voet de berg Alpe d’Huez bedwingen.

Op zaterdag 28 mei zal in Oldebroek de derde Contour Stadium Run plaatsvinden, een loop evenement waarbij jong en oud de gelegenheid krijgen om deel te nemen. Drikus van de Schootbrugge zal deze unieke run komen toelichten. Het doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen, een uniek evenement.
In het uur “Sportief Zijn Zeker Weten” zal ook de zwemspecialist Jan Oosterbroek te horen zijn, hij zal ons informeren over de prestaties van de zwemmers van de zwemvereniging Noord Veluwe. Motorsport specialist Evert van ’t IJssel zal ons bijpraten over de actualiteit van de motorcross. Met Laura van Norel zullen wij praten over de volleybalwedstrijd van Blok EVC Dames 1 tegen de dames van Blauw Wit 1. Volleybalcoach Geertjan Sellies van de VZK dames 1 zal ons ons informeren over de wedstrijd tegen de dames van Surf 2.