Door: Categorieën: Algemeen

CQUlK8VUAAAQ9Yr.jpg-largeDe ATB vereniging Oldebroek zal in samenwerking met LocoFM een Andere Tijden Marathon gaan organiseren. Zeg maar, een soort van reünie voor zendamateurs en presentatoren van LocoFM. Vanuit het clubhuis van de ATB vereniging zullen diverse zendamateurs uit de vorige eeuw in samenwerking met LocoFM oude tijden doen herleven. Nostalgie uit de tijd van toen. Vanaf dinsdag 29 december 08:00 uur gaat de 58 uur durende Andere Tijden Marathon in. Op Oudejaarsdag om 18:00 uur zal de uitzending eindigen. Tijdens deze marathonuitzending loopt, als een rode draad de grote Streetrace verlotingsactie met meer dan 250 prijzen.

De zendamateurs zullen onder hun toenmalige zendnaam de echte Nederlandstalige levensliederen weer ten gehore brengen via LocoFM. De mooie liedjes, die door de meeste radiozenders worden genegeerd, zullen zij met hun typische aankondigingen weer terug brengen bij u in de huiskamer, in de auto of op de werkvloer, zodat u ervan kunt genieten.
Kent u de specifieke, karakteristieke namen nog? Zoals De Zwarte Bison, Mexico, Het Verona team, Buurman & Buurman, Station De Buurtsuper, Ethersound, Moonlight, Tokkie FM, Skymaster, De Hofnar , De Banjo, Caroline, De Rode raket , Blauwe Bal en de Klaproos? Zij zullen o.a. medewerking verlenen aan de realisatie van de LocoFM Andere Tijden Marathon . En natuurlijk zullen deze dagen de Spencer , Jumper & Jennifer niet ontbreken. Om en om zullen zij nu legale zendtijd krijgen en hun geluid weer ten tonele gaan brengen. Stem u radio dus af op LocoFM en luister naar alle gouwe ouwen. En dit in combinatie met een aantal vaste presentatoren van LocoFM.
Tijdens deze marathonuitzending loopt, als een rode draad de grote Streetrace verlotingsactie met meer dan 250 prijzen. De hoofdprijs, een spiksplinternieuwe wasmachine, wordt wederom beschikbaar gesteld door Veldkamp Witgoed & Keukenoutlet uit Oldebroek. Naast dit prijzenspektakel ontbreekt natuurlijk ook de sport niet. Op dinsdagavond om 18:30 uur organiseert Drikus van Schootbrugge van Sportcentrum Contour uit Oldebroek i.s.m. met de ATB vereniging een verlichte crossloop, de hardloopwedstrijd zal over de ATB baan gaan. Men kan deelnemen op vier verschillende afstanden ( jeugd en volwassenen). Ook de mountainbikers komen in actie en wel op woensdagavond vanaf 17:45 uur. Zij zullen gaan strijden voor de titel in het Open Clubkampioenschap 2015. Dit is ook een wedstrijd die onder kunstlicht wordt georganiseerd.
Wanneer u nu van muziek of van sport houdt, u bent van harte welkom tijdens deze marathon op Sportpark Stuivezand in ‘t Loo Oldebroek.
Kijk voor meer info m.b.t. inschrijving voor de verlichte crossloop op www.sportcentrumcontour.nl en voor de ATB wedstrijd op www.atb-vereniging-oldebroek.nl