Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Evert van ’t IJssel zal deze avond ook te gast zijn om met autocrossers Maarten de Weerd en Bart Jan Blaauw te praten.

De autocrossers Maarten de Weerd en Bart Jan Blauw zullen te gast zijn in het radioprogramma. Beide mannen zijn actief in de autocross sport. Evert van ’t IJssel gaat met beide autocrossers in gesprek over hun seizoen 2018 en wanneer zij in deze sport zijn begonnen. Ook blikt hij vooruit naar 2019, want dan zullen de mannen in Oldebroek te zien zijn bij de tweede wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Autocross. Dit zal op zaterdag 16 juni 2019 verreden worden.

In dit uur hoort u ook de laatste uitslagen van de Maxi Promo MTB Competitie bij de ATB Vereniging Oldebroek. En blikken wij terug op Sinterklaas cross die afgelopen zaterdag heeft plaatsgevonden. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.