Door: Categorieën: WeekendTime

Vanmiddag konden we de kerstpakketten ophalen bij Boni Oldebroek. Bedrijfsleider Martijn Top heeft er een mooi boerenpakket van gemaakt. Van koffie, banketstaaf tot een lekker flesje wijn. Kortom, een pakket waar iedereen mee uit de voeten kan. Vrijdagmiddag tussen 5 en 7 worden live de pakketten uitgedeeld aan de genomineerde deelnemers. Deze zijn afgelopen week geselecteerd door de programmamakers Hendrie en Herjan.

Keuze’s maken

De programmamakers lieten weten dat het weer een zware dobber was om dit jaar de juiste verhalen eruit te pikken. Er zullen vast ook mensen teleurgesteld zijn dat ze er niet bij zitten maar je moet soms de knoop doorhakken ook al is dat niet altijd even makkelijk.

Hendrie en Herjan willen via deze weg iedereen bedanken die andere personen in het zonnetje wilden zetten door ze aan te melden voor een kerstpakket en ze warm hart toedragen zo rond deze feestdagen. Dagen die niet door iedereen kan worden ervaren als een feestdag door een bepaalde privé toestand ect.

De Kerstpakketten uitzending begint vrijdagmiddag om vijf uur en wie weet ziet u voor 7 uur ons kerstvrouwtje Nia van den Bosch samen met cameraman Henk Tabois bij jouw op de stoep staan met het Weekendtime kerstpakket.