Door: Categorieën: Algemeen

LocoFM.nl. De domeinnaam van Loco Media Groep waar een behoorlijke tijd niets mee is gebeurt. En dat terwijl een ieder zichzelf respecterend radiostation toch ook wel een website heeft. Bij Loco Media Groep werd het radiogedeelte bij de digitale kranten toegevoegd, maar was dat wel zo logisch?

Het domein LocoFM.nl was, zoals eerder gezegd, al in het bezit van de omroep, maar de website is helaas nooit afgemaakt. Een flinke periode heeft de half afgemaakte website gedraaid, maar daar komt dus vanaf nu een einde aan.

Het heeft even tijd gekost, maar sinds vandaag is de compleet vernieuwde website online gegaan. Op deze website vind je alle programma gerichte nieuwsberichten, biedt meer functies en gemak op radiogebied. Zo wordt, als je bovenin de website op “Kijken” of “Luisteren” klikt, de webcam of audiostream geopend in een nieuw venster. Op die manier blijf je alles op LocoFM gewoon horen en valt het geluid niet weg wanneer je naar een andere pagina gaat.

Daarnaast heeft de site ook een chatfunctie. Daarmee kun je een gezellig babbeltje houden met de programmamaker, en alle andere luisteraars die zich ook op de chat bevinden.

Verder kunnen programmamakers ook berichten op de site plaatsten. Deze berichten kunnen bijvoorbeeld gaan over themauitzendingen of als er iemand te gast is. Niet iedere programmamaker zal hier ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken, maar daar kunnen we alleen maar achter komen door het te doen.

Het nieuwe LocoFM.nl past dus weer bij de tijd, ziet er fris en wat ons betreft overzichtelijk uit. Als u persoonlijk nog suggesties heeft zijn deze altijd welkom. Gebruikt u hiervoor alstublieft het formulier dat te vinden is via Contact>Websitebeheer.