WEZEP – Maandagavond 18 december is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor veldrijden, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Gerrit Wieberdink organisator van het Rainbow Truckteam is te gast bij Sportief Zijn Zeker Weten. Ook zal Gerrit Zuurmond te horen zijn, hij is dit jaar de chauffeur in de Rainbow Truck in de Dakar rally 2018.


Gerrit Wieberdink is samen met Marc de Haan de organisator van het Rainbow Truckteam. Met hem gaan wij praten over de voorbereidingen van het team. Dit jaar is de 40e editie van de Dakar, de rally wordt verreden van 6 t/m 20 januari 2018 in Peru, Bolivia en Argentinië. Gerrit Zuurmond zal in deze rally de chauffeur zijn in de wedstrijdtruck. Jasper Riezebos de navigator en Klaas Kwakkel de monteur. Het team is dit jaar met een wedstrijd truck een eigen service truck en een snelle assistentie wagen aanwezig in de Dakar rally. Gerrit Wieberdink en Marc de Haan maken bij deze 5e deelname hun debuut om de 4×4 service bus te besturen. De service truck zal worden bemand door Matthieu Mensink, Henk Schuiling en Peter van Dorth.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 5e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die afgelopen zaterdag plaats vond. Tevens blikken wij vooruit op de activiteiten die in december nog op het programma staan bij de ATB vereniging Oldebroek. In dit sportprogramma is ook Marloes Franken – Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit dames 1 tegen de dames van EVV 1. Met Mark Blok praten wij over de volleybal wedstrijd van de VZK heren 1 tegen de heren 1 van DIO Beemte en Gerran Eibrink zal ons informeren over de volleybal wedstrijd van de VZK dames 1 tegen de dames Surf 1.

Dit is de laatste uitzending van 2017 van het programma Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond. Maandagavond 8 januari 2018 zal de eerste uitzending van get nieuwe jaar plaatsvinden.