Maandagavond 27 februari is Dakar deelnemer Jasper Riezebos te horen bij LocoFM. In het radioprogramma Sportief Zijn Zeker Weten, wat uitgezonden wordt van 20.00 tot 21.00 uur op LocoFM. Jasper zal tussen 20.30 – 21.00 te horen zijn.

Met Jasper zal er teruggeblikt worden op Dakar 2017, en voor uit geblikt worden op de nieuwe rol van Navigator die hij heeft bij de komende Morocco Desert Challenge Rally in het Rainbow Truckteam.

Dit was voorheen de Libya rally, maar deze rally wordt de laatste jaren in Marokko verreden vandaar de naamsverandering in de Morocco Desert Challenge welke van 16 t/m 23 april verreden zal worden. Het Rainbow Truckteam zal met twee trucks aan de start verschijnen. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe rol van motorrijder.

Tussen 20.00 – 20.30 zal Derk Jan van Putten te horen zijn, met hem wordt gepraat over zijn ervaringen in de Mountainbike Veluwe Wintercompetitie. Ook zal er gepraat worden over de jeugd activiteiten van de ATB Vereniging Oldebroek. Zaterdag 11 maart staat in Oldebroek de eerste wedstrijd voor de jeugd gepland. Dit is de opening wedstrijd van de Landelijke Jeugd Competitie, de wedstrijden starten op zaterdag 11 maart om 10.30 op sportpark Stuivezand ’t Loo.

Mark Blok zal ons informeren over het verloop van de volleybalwedstrijd van de Heren 1 van VZK tegen de heren 2 van EVV. Rallysport, Mountainbiken en Volleybal zijn de drie sporten die tussen 20.00 – 21.00 centraal zullen staan bij LocoFM.