Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In dit programma is Jasper Riezebos te horen, met de motor wist hij succesvol de Dakar rally uit te rijden. In deze rally kwam hij in contact met het Rainbow Truck Team. Gerrit Zuurmond adopteerde de motor coureur. Sinds vorig jaar rijdt Jasper als navigator mee in de Rainbow Truck. Wij praten met hem over zijn ervaringen en blikken vooruit naar de komende Dakar. 2 januari reist het team af, de wedstrijd wordt verreden van 6 t/m 17 januari, de start en finish is in Lima, Peru.

Raymond en Dennis van de Kruisweg zijn in dit uur te horen, met hun praten wij over het huidige veldrijdersseizoen. In de afgelopen wedstrijden hebben de beide wielrenners uit het ’t Loo al weer diverse keren op het podium gestaan. Vanavond hoort u de laatste prestaties van de beide coureurs.

In dit uur hoort u ook de laatste uitslagen van de mountainbike wedstrijden van afgelopen bij de ATB Vereniging Oldebroek. Evert van ’t IJssel praat met ons bij over het mountainbiken. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.