Maandagavond 15 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze eerste uitzending van 2018 “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018, Olympische Spelen, Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek 2017 en de MaxiPromo Wintercompetitie 2017/2018. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

De Dakar 2018 is gestart, van 6 t/m 20 januari wordt er gereden in Peru, Bolivia en Argentinië. Op maandagavond 15 januari praten wij met Erica Zuurmond over de Dakar 2018. Haar man Gerrit Zuurmond rijdt de Dakar 2018 in de Rainbow Truck. Zij is afgelopen week in de Dakar geweest en van haar horen wij de laatste actualiteit over het Rainbow Truckteam.

NRC Dagblad Journalist Henk Stouwdam zal te gast zijn in de LocoFM Studio, hij gaat dit jaar naar de Olympische Spelen in Zuid Korea. Met de uit Oldebroek afkomstige sportjournalist praten wij over zijn voorbereidingen en verwachtingen van dit sportevenement. Zoals het er nu uit ziet zullen deze Olympische Spelen ook het sportieve treffen zijn van Zuid en Noord Korea. Henk Stouwdam zal voor de krant NRC hier verslag van doen.

In de ze uitzending is er ook aandacht voor de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Op vrijdagavond 2 februari 2018 zal in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek plaats vinden. In dit uur worden de prestaties van de genomineerde Sportmannen, Sportvrouwen en Sportploegen onder de aandacht gebracht.

Afgelopen zaterdag stonde de 7e etappe in de MaxiPromo wintercompetitie bij de ATB Vereniging Oldebroek op de agenda. Met Evert van ’t IJssel blikken wij terug op deze wedstrijddag. En bespreken wij de actuele stand in deze mountainbike competitie.