Maandagavond 27 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor de Dakar Rally, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending zal Gerrit van Werven te gast zijn, de ondernemer en sportman uit Oldebroek. Gerrit van Werven bekend van de zijspancross en de deelname met het Rainbow Truckteam aan diverse truck rally’s waaronder de Dakar rally. In deze uitzending praten wij over zijn rol dit jaar bij het Rainbow Truckteam. Gerrit heeft voor de deelname van 2018 samen met een heel team veel verwerkt verzet om het team op klaar te hebben voor de Dakar Rally. Samen met de Oldebroeker Beert Bos heeft hij afgelopen week het materiaal van het Rainbowteam, de racetruck, een service truck en een snelle wagen voor assistentie naar de boot gereden in Le Havre, waar al het materiaal is ingescheept. Met Gerrit gaan wij praten over de voorbereidingen en de deelname in 2018. Ook dit jaar gaan wij vanuit Oldebroek het team weer volgen. Dit jaar is de 40e editie van de Dakar, de rally wordt verreden van 6 t/m 20 januari 2018 in Peru, Bolivia en Argentinië.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 3e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die afgelopen zaterdag plaats vond bij de ATB Vereniging Oldebroek. In dit sportprogramma is ook Marloes Franken-Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van dames Blauw Wit 1 tegen de dames 2 van Avior. Met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de heren 1 van VZK die tegen de heren 1 van Blok EVC hebben gespeeld.