Maandagavond 23 januari zal Gerrit van Werven samen met Henk Schuiling en Gerrit Zuurmond te horen zijn bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur. De vierde deelname aan Dakar 2017 is voor het Rainbow Truckteam een spannende editie geworden. Stonden zij naar de 1e week op een mooie 21e plaats.

In de tweede week beleefden zij allerlei avonturen, een kapotte turbo, slecht weer, extra kilometers, opgeven en doorgaan, een avonturenweek voor de mannen in de truck, bezorgdheid bij de volgers van het team. Maandagavond kunt u het verhaal van de mannen horen. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met de mannen in gesprek.

Evert van ’t IJssel zal ook in het sportprogramma te horen zijn, met hem praten wij over de wedstrijden in de ATB Stouwdam wintercompetitie 2016 – 2017. Zaterdag 22 januari waren de finales en kwamen de ontknopingen in de diverse categorieën van de spannende mountainbike competitie.

Tevens zal er aandacht zijn voor een tweetal volleybalwedstrijden met Geert-Jan Sellis praten wij over de wedstrijd VZK Dames 1 tegen de dames van PSH ’89. Mark Blok zal ons informeren over de wedstrijd van de volleybal heren VZK 1 1 tegen de heren van VVH 1.