Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending blikken wij terug op de Dakar 2020 met Gerrit Zuurmond van het Rainbow Truck Team. Deze Dakar was voor het eerst in Saoedi Arabië. Helaas was het

avontuur voor het Rainbow Truck Team na drie etappes voorbij. In deze uitzending praten wij met Gerrit Zuurmond hierover.

Met de veldrijder Dennis vd Kruisweg praten wij over zijn eigen prestaties bij het veldrijden en over de prestaties van zijn broer Raymond. Dennis wist dit weekend in Huijbergen de laatste veldrit van het seizoen te winnen. Raymond is de eindwinnaar in het algemeen klassement van veldrijden bij de Amateurs geworden. Raymond finishte in de laatste wedstrijd als derde. Nederlands Kampioen Yannick Runhart werd tweede.

Vrijdagavond 7 februari worden de Sportverkiezingen 2019 van de Gemeente Oldebroek gehouden. Deze zal plaats vinden bij Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep. In het programma besteden wij aandacht aan de genomineerden voor de komende editie.

In deze uitzending blikken wij met Evert van ’t IJssel vooruit op de finale competitie wedstrijd bij de ATB Vereniging Oldebroek aanstaande zaterdag 25 januari. Zaterdag dan weten wij wie de winnaars zijn bij het Mountainbiken van de Maxi Promo Wintercompetitie. Tevens deelt Evert met ons de laatste ontwikkelingen in de Motocross. Ook in 2020 weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.