Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Op deze maandagavond zullen Dani Heitink, Robert Leferink en Jan van Ommen te horen zijn bij LocoFM regioradio. Met Jan van Ommen praten wij over de wielerwedstrijd De Ster van Zwolle die zaterdag 16 oktober verreden zal worden. Een wielerklassieker rondom Zwolle. Deze wedstrijd is normaal de openingswedstrijd van het wielerseizoen, dit jaar is het de afsluiter. De laatste editie van deze wielerwedstrijd werd gewonnen door David Dekker. In deze wedstrijd zal het Allinq Krush IJsselstreek aan de start verschijnen, afgelopen week werden zij Nederlands Kampioen tijdrijden voor ploegen. Met Robert Leferink praten wij over de motocross wedstrijd georganiseerd door Stichting Circuit Oldebroek, zaterdag 16 oktober dan zullen erop circuit “De Bargen” op ’t Loo – Oldebroek de KNMV ONK Solo Motocross worden verreden. Met Robert praten wij over welke klassen er op deze zaterdag op het circuit ontvangen worden. Hoe de voorbereidingen verlopen, het laatst en actuele nieuws vernemen wij van hem.

Evert van ‘t IJssel zal maandagavond 11 oktober afreizen naar Kamperveen waar hij live in gesprek zal gaan, met de 12-jarige motorcrosser Dani Heitink. Heitink doet het tot nu toe wonderbaarlijk goed bij de 85cc grote wielen klasse en heeft ook al heel wat wedstrijden op internationale bodem er op zitten zoals  het Europese kampioenschap, Italiaans kampioenschap en natuurlijk in het Nederlandse zand. Evert zal zeker met hem terug gaan, hoe Dani dit alles heeft ervaren maar blikken we ook vooruit naar zaterdag 16 oktober. Want dan staat voor de Husqvarna rijder een thuiswedstrijd op het programma en wel op circuit (de Bargen). Hoe kijkt hij daar tegenaan, dit alles zullen we uit de mond van het jonge motorcrosstalent Dani Heitink gaan horen.