Foto_Schaatsteam Royal A-ware_Fonterra met rechts Oldebroeker Lammert Schoonhoven_2015Maandagavond 26 oktober zullen Darten en Marathonschaatsen centraal staan bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 – 21.00 uur bij LocoFM. Dennis van Halm en Christiaan Klompmaker organisators van het 2e Coelenhage Koppel Darttoernooi wat op zaterdag 21 november gehouden zal worden in Congres & Partycentrum Coelenhage in Wezep zijn te gast in de LocoFM Studio.
Over de actualiteit van het marathonschaatsen praten wij met Roy Boeve de coach van het Van Werven Schaatsteam, hoe kijkt hij terug op de 1e wedstrijd afgelopen zaterdag op de Jaap Eden baan in Amsterdam.

En wat zijn de verwachtingen voor het komend seizoen. Ook praten wij met Lammert Schoonhoven hij is al vele jaren als verzorger actief binnen het schaatsen. Ook dit seizoen gaat hij weer op pad met de schaatsers. De in Oldebroek woonachtige Lammert Schoonhoven is actief bij het Schaatsteam Royal A-ware/Fonterra waar de Jillert Anema de coach is. Zij vormen onderdeel van de schaatscoalitie Clafis / A-Ware/Fonterra. Met Lammert gaan wij in gesprek over zijn belevenissen.