Door: Categorie├źn: Algemeen

Ben je dol op muziek die over de liefde gaat? Dan moet je De After Party maandagavond zeker niet missen! Vanaf 20:00 tot middernacht klinken er alleen maar nummers over liefde op LocoFM. De muziek die gedraaid word is compleet samengesteld door Raoul van’t Hul en Diesmer Ponstein.

Ooit, toen Kees Zegers De After Party nog mee presenteerde, is bedacht om zo af en toe een zogenaamde After Party Special te doen. Per jaar worden er 4 specials gemaakt waarvan 1 standaard de Kerstspecial is. Zo zijn er al tal van specials gemaakt, bijvoorbeeld de Quabba special met alleen maar muziek van Queen en ABBA. Dit jaar hebben we de cowbell- en de nederpopspecial gehad.

Deze keer is het dus tijd voor een nieuwe special. Gezien het feit dat zowel Raoul als Diesmer inmiddels een relatie hebben en er ontzettend veel muziek is gemaakt die over de liefde gaat leek het het duo een goed idee om een special te maken met daarin alleen maar muziek over de liefde. Overigens niet alleen over de liefde tussen man en vrouw, man en man of vrouw en vrouw. Maar ook liedjes over bijvoorbeeld de liefde tussen vader en zoon.

Kortom, een uitzending om bij weg te smelten. Maandagavond, vanaf 20:00 op LocoFM. Jij luistert toch ook?