Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending praten wij over de motocross in Wezep, “De tijd van toen op Keizersveld”. Wij praten ook over de ontwikkeling van een prachtige sport accommodatie aan de Laanzichtsweg in Oldebroek van Paarden Sport Vereniging Noord Veluwe.

Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met de voorzitter van PSV Noord Veluwe Liesbeth Vermeulen. Samen met de vrijwilligers hebben zij naast de buiten manege welke in 2017 geopend werd ook hard gewerkt om een binnen manege te realiseren. Wij horen van Liesbeth de actuele stand van zaken.

De tijd van toen op keizersveld met Addie Kalf en Jerry Klaaysen

Evert van ‘t IJssel zal in deze uitzending zijn vervolg geven waar hij afgelopen maandag mee is begonnen en wel de tijd van toen op circuit Keizersveld. Hierbij zocht Evert, Addie Kalf en Jerry Klaaysen op die in die tijd betrokken waren bij de opbouw maar tevens ook bij de oprichting. Zij vertellen hoe het allemaal was in die tijd en vertellen hun belevenissen met hart en ziel. Maandagavond 2 november kunt u luisteren naar het eerste deel en op 9 november naar het tweede deel. Ook zal nadat de radio uitzending heeft plaats gevonden dit alles in beeldvorm te zien zijn op de locourant en op sociaal media.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live