Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Bij Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond het sport heden en verleden bij LocoFM Regioradio. Het laatste nieuws hoort u in deze uitzending.

Na een korte periode van afwezigheid zijn wij er weer, in dit programma zal Robert Leferink te horen zijn, namens Stichting Circuit Oldebroek. Met Robert blikken wij terug op 2021 en vooruit op 2022. Want op 16 april 2022 zal er in Oldebroek een motocross wedstrijd zijn van de Dutch Masters of Motocross. Robert is dit weekend samen met zijn broer ook aanwezig bij de ontknoping van het wereldkampioenschap Formule 1. Robert was dan ook op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, en deelt met ons zijn ervaringen bij Sportief Zijn Zeker Weten.

Ook zal Derk Jan van Putten van de ATB Vereniging Oldebroek te horen zijn, de mountainbiker werd in zijn klasse Nederlands Kampioen. Maar ook is hij betrokken bij de 1e eliminator wedstrijd die op maandag 27 december 2021 bij de ATB Vereniging Oldebroek gehouden zal worden. Van Derk Jan horen wij alle details van deze wedstrijd.

In deze uitzending zal nog geen “De tijd van toen op Keizersveld”, in de laatste uitzending van dit jaar op 20 december zal het thema wel een vervolg krijgen. Ook in 2022 zullen er nog diverse betrokkene in het kader van dit thema te horen zijn.