Maandagavond 19 juni zullen Eddie van Olst, Martinus van ’t Hul en burgemeester Hoogendoorns te horen zijn bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 – 21.00 uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met Eddie van Olst terugblikken op de geslaagde 6e editie van Toer de Dellen.

Met Martinus van ’t Hul wordt vooruitgeblikt op de Homeride 2017 (500 km/24 uur), en met burgemeester Hoogendoorn teruggeblikt op zijn deelname aan een rondje IJsselmeer (340 km) met de fietsclub Cyclo ’78.

Met Eddie van Olst voorzitter van Toer de Dellen wordt er teruggeblikt op de zesde editie van Toer de Dellen. Zaterdag 17 juni werd er vanaf het sportpark van de voetbalvereniging OWIOS in Oldebroek gewandeld, gefietst, geskeelerd, gestept etc. Ruim 1.200 deelnemers maakten één rondje Dellen of meer, en realiseerden een positieve prestatie en een bijdrage voor Kika. LocoFM was samen met Loe aanwezig en realiseerden de gehele dag KikaFM op de radio. Aan het eind van de dag werd er dan ook een geweldig financieel resultaat bekend gemaakt, € 61.663,=.

Komend weekend staat de Homeride op de agende, een 24 uurs fietstocht van 500 kilometer voor de Ronald MC. Donalds tehuizen. Vanuit deze regio doet het Milla’s Friends team mee. Met o.a. Martinus van ’t Hul en burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Oldebroek. Met Martinus gaan wij in gesprek over deze bijzonder wielertocht.

Afgelopen weekend heeft burgemeester Hoogendoorn deelgenomen aan de IJsselmeermarathon een fietstocht van 340 georganiseerd door Cyclo ’78 uit Wezep, met hem gaan wij terugblikken. Het was een bijzonder tocht Jan Zoombelt realiseerde deze tocht voor de 30ste keer. Aanstaande zaterdag zal de burgemeester deelnemen aan de Homeride 2017.