Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending zijn Gerjan van ’t Hul en Wimmie Bouma te gast in de Loco FM studio.

Samen organiseren zij op zaterdag 30 maart een voetbal benefiet voor “Spieren voor Spieren”. Het artiesten team onder leiding van Wimmie Bouma zal het opnemen tegen het team van Kokki’s Café. Gerjan van ’t Hul. De opzet is om deze dag zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar spierziekten. In Nederland zijn 20.000 kinderen met een zeldzame spierziekte. In deze uitzending horen wij alle bijzonderheden van deze sportieve en muzikale middag bij de Voetbalvereniging OWIOS. Want naast voetballen gaan de artiesten ook optreden. Gerjan heeft van zijn 5e t/m 25e jaar gekeept bij OWIOS, heeft alle selectie elftallen doorlopen bij de jeugd, heeft bij de senioren in het 2e gekeept en ging vaak als reserve keeper mee met het 1e. Tot zij 28e is hij ook in de begeleiding actief geweest. Door zijn eigen horeca zaak en activiteiten heeft hij o.a. Wimmie Bouma leren kennen. Wimmie Bouma is al 15 jaar als zanger actief, en wordt ook wel “De Prins der Piraten” genoemd de sympathiek zanger zet zich dan ook graag in voor “Spieren voor Spieren”.

In deze uitzending horen wij ook het laatste motocross nieuws van Evert van ’t IJssel, o.a. vooruitblik op het nieuwe seizoen en het NK onder de vlag van de KNMV, de jeugd in de ONK Klassen en de start van de zijspannen in Lierop. In deze uitzending blikken wij ook vooruit op de 1e Mountainbike wedstrijd van dit seizoen in de Landelijke Jeugd Competitie bij de ATB Vereniging aanstaande zaterdag 9 maart. Met Jeika Bredewold praten wij over het initiatief “Ren voor hun Leven” wat aanstaande zaterdag 9 maart zal plaats vinden. Een crossrun over verschillende afstanden.