Maandagavond 13 maart zal er bij het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur aandacht zijn voor de Gert Jakobs. De Wielrenner en Marathonschaatser is aanstaande vrijdagavond te gast in de kantine van de voetbalvereniging OWIOS.

Tijdens de benefietavond voor de Homeride 2017 deelname van het “Milla’s Friends” team zal Gert Jakobs vertellen over zijn sportervaringen.

Maandagavond zal ook Hans van de Wetering te horen zijn bij het radioprogramma, presentator Dirk Jan Grootkarzijn zal samen met Hans terugblikken op het schaats marathon seizoen 2016/2017.

De Noorder werd tijdens de sportverkiezingen in Oldebroek verkozen tot Sportman van de gemeente Oldebroek.

Evert van ’t IJssel zal de ons in deze editie op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen van de motorcross. Solo’s, zijspannen in 2017 zijn er veel lokale rijders die deelnemen aan de wedstijden. Op 15 en 17 april is Oldebroek het centraal middelpunt van de motor cross zowel nationaal als internationaal.

Afgelopen zaterdag was de eerste Landelijke jeugdwedstrijd mountainbiken bij de ATB vereniging Oldebroek. De ATB vereniging Oldebroek had de primeur om namens de KNWU 270 jeugdige mountainbikers die de diverse leeftijdscategorieën met elkaar gingen strijden. Wij blikken terug op deze geslaagde dag met voorzitter Arie ten Hove van de ATB Vereniging Oldebroek.

Marloes Franken – Hamelink zal ons informeren over de volleybalwedstrijden van de Blauw Wit Dames 1.
Zij speelden afgelopen week tegen Alterno Dames 5, en tegen EVV Dames 2 een wedstrijd die met 3 – 2 winst door de Blauw Wit Dames werd gewonnen.