Maandagavond 14 mei is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor de Global Rize Contour loop, motocross, wielrennen, paardensport. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In dit uur zal Frans de Lange toelichting geven op de Global Rize Contour loop die op vrijdag 25 mei in Oldebroek zal plaatsvinden. Er kan gewandeld en gehard loop worden op vrijdag 25 mei in Oldebroek.

Vanaf 13:30 uur kan er gestart worden voor de wandeltochten van 10 km en de halve marathon afstand.
Vanaf 18:00 kunnende de hardlopers voor 0,8 km en 2 km starten, om 19:00 starten de 5 km, 10 km en de halve marathon. De start en finish van dit evenement is bij Sport- en Gezondheidscentrum Contour in Oldebroek.

Met Evert van ’t IJssel nemen wij het laatste nieuws van de motocross door. In dit uur blikken wij terug op de wielerklassieker de Flevotour voor nieuwelingen en junioren welke afgelopen weekend werd gehouden. Ook informeren wij de luisteraar over de prestaties van de amazones uit de Gemeente Oldebroek.