Maandagavond 13 februari is Handbiker Christian van den Berg te gast bij het radioprogramma Sportief Zijn Zeker Weten wat uitgezonden wordt van 20.00 tot 21.00 uur op LocoFM. Christian traint met een enthousiaste groep handbikers van het Team Riverside Racing. In Sportief Zijn Zeker Weten gaan wij praten over zijn motivatie, prestaties en plannen.

Tijdens de afgelopen Sportverkiezingen in de gemeente Oldebroek ontving Christian de motivatie Award voor initiatieven met betrekking tot sport motivatie en inspiratie voor mensen met een beperking.

In dit uur Sportief Zijn Zeker Weten komt voorzitter Henk Kamphuis van de Motorsportvereniging Noord Oost Veluwe uit Heerde aan het woord. Kamphuis die al vanaf het begin bij deze vereniging betrokken is, en later voorzitter werd zal alles vertellen wat er allemaal voor 2017 op het programma staat op de Gelderse crosspiste. Evert van ’t IJssel gaat in gesprek met hem.

In dit uur zal er ook aandacht zijn voor een tweetal volleybal wedstrijden met Marloes Franken Hamelink praten wij over de wedstrijd van Blauw Wit D1 tegen Auto van Oort Rebelle D2. Geert Jan Sellis zal ons informeren over het verloop van de wedstrijd Libero”99 D2 tegen de VZK D1