Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is Henk Kemp, raadslid bij de gemeente Oldebroek voor de VVD te gast in het programma. Is hij vaak te horen over politieke onderwerpen uit de gemeente Oldebroek. Deze avond gaan wij praten over de sportieve uitdaging die hij aan gaat en de motivatie waarom hij dat doet. Op 15 juni gaat hij namelijk op de racefiets de berg Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen. Wij praten over de voorbereidingen, de prestatie en wie gaat er nog meer mee!. Hij wil met deze actie de stichting Joi4Energy steunen. Zij zetten zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte en halen geld op voor medicijnen en onderzoek. Henk Kemp gaat hier sportief en financieel aan bijdragen door zijn prestatie.

In deze uitzending horen wij ook het laatste motocross nieuws van Evert van ’t IJssel, o.a. over de start van het nieuwe seizoen met ook het NK onder de vlag van de KNMV, de jeugd in de ONK Klassen en de eerste zijspannen wedstrijd in Lierop. In deze uitzending blikken wij ook terug op de 1e Mountainbike wedstrijd van dit seizoen in de Landelijke Jeugd Competitie bij de ATB Vereniging van afgelopen zaterdag 9 maart met meer dan 250 jeugdige Mountainbikers. Met Jeika Bredewold praten wij over het verloop “Ren voor hun Leven” wat afgelopen zaterdag plaats vond. Een crossrun over verschillende afstanden.