Door: Categorieën: Kennis van Zaken

Donderdag 14 november is Riny van de Worp van Rouwzorg Riny uitvaartverzorging weer te gast bij het programma: kennis van zaken, van 17.00 – 18.00 uur op LocoFM gepresenteerd door Diesmer Ponstein.

De vorige uitzendingen hebben we het gehad over de kosten van een uitvaart en de mogelijkheden die er zijn in uitvaartverzekeringen.

In de uitzending van donderdag 14 november gaan we het hebben over het vastleggen van uw wensen en het nalatenschap. Dit kan eenvoudig door uw wensen op een papier, of in een speciaal wensenboekje op te schrijven. Deze doet u in bij uw belangrijke papieren. Dit kan ook in een testament worden opgenomen welke wordt opgesteld door een notaris.

Het wordt weer een programma met veel nuttige informatie. Veel mensen staan er niet bij stil, maar onlangs is door het bureau van de statistieken gepubliceerd dat één op de drie die komt te overlijden onverwacht is. Dit kan zijn door een hartstilstand of een ongeluk. Goed is het dan dat de nabestaanden weten wat de wensen zijn van hun dierbare die overleden is. In een hectische situatie moeten dan beslissingen worden genomen. Hoe moeilijk deze tijd ook is, is het goed dat dingen op papier staan of vastgelegd zijn.