Door: Categorieën: Infocus

Op zaterdag 3 oktober staat al weer de 7e editie gepland van Run for the Message. Dit is een uniek wandel- en hardloopevenement in Oldebroek om het werk van Operatie Mobilisatie te ondersteunen. Met de opbrengst van dit evenement kunnen mensen weer bereikt worden met het Evangelie.

Operatie Mobilisatie: Wereldwijd zijn er ruim 3 miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie hebben gehoord. Dat raakt ons hart. Operatie Mobilisatie zet zich ervoor in dat juist onder deze minstbereikten gemeenschappen ontstaan van mensen die Jezus volgen.

Na het succes van vorig jaar is ook deze keer de skeelerbaan de Wijhe Ruit in Oldebroek de start en finishlocatie. Naast het hardlopen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende afstanden, 5 , 7,5 of 10 km, is er dit jaar ook een prachtige wandelroute uitgezet in de omgeving van Oldebroek, ’t Loo. Deelnemers voor de wandeltocht starten om 13.30 uur vanaf de Wijhe Ruit voor een tocht van ongeveer 10 km. Om 15.30 uur starten de jonge hardlopers op de skeelerbaan voor hun rondes over de skeelerbaan. 2 Rondes van 400 meter voor de jeugd t/m 9 jaar en 3 rondes van 400 meter voor de jeugd t/m 12 jaar. Voor de snelste lopers zijn er prachtige bekers beschikbaar gesteld. Om 16 uur klinkt het startschot voor de hardlopers over de verschillende afstanden. Zij maken vervolgens meerdere rondes van 2,5 km over een snel parcours. Voorinschrijving (inschrijven.nl)voor het wandelen en hardlopen is 10 euro, inschrijving voor de kidsrun is 5 euro. Na inschrijving is 2,50 euro extra. Info en voorinschrijven via www.runoldebroek.nl