Foto_Voorzittter Wim Jansen_Korfbal Rood WitMaandagavond 8 februari is bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur voorzitter Wim Jansen van de korfbalvereniging Rood Wit uit Wezep te gast. Met hem wordt in het sportprogramma gepraat over de korfbalvereniging die diverse successen weet te behalen. Tijdens de sportverkiezingen was de korfbalvereniging maar liefst vier keer aanwezig op het gemeentelijke sportpodium. Het eerste team was genomineerd als sportploeg, zij zijn in de veldcompetitie kampioen geworden en gepromoveerd naar de derde klasse. Bij de talenten werd Rick den Otter gehuldigd, hij is gescout door KV de Meeuwen uit Putten.

Speelt nu in de Meeuwen A1 op hoogste niveau junioren in Nederland. Ook werd Jolien van Renselaar gehuldigd als jong talent, zij speelt in het talententeam Randmeren. Ook werd A1 gehuldigd, zij wisten tweemaal promotie te bereiken, zowel in de zaal als op het veld naar de landelijk eerste klasse.
Naast korfbal blikken wij terug op de het Nederlands Kampioenschap marathonschaatsen junioren, waarbij Aleid Klompmaker goud won. Met zwemcoach Jan Oosterbroek praten wij bij over de prestaties van onze lokale zwemmers. Met Reinier Boerendans praten wij over de volleybalwedstrijd Blauw Wit Heren 1 tegen NVC Heren 1 met Laura van Norel blikken wij terug op de volleybalwedstrijd van Blauw Wit Dames 1 tegen VVH Dames 1.