Door: Categorie├źn: Algemeen

Gisteren hoorde je voor de laatste keer Mooi weer Middag met Diesmer Ponstein op LocoFM. Diesmer nam vanaf juli 2018 het stokje over van destijds programmaleider Gerrit van der Linde. Naast het middagprogramma was Diesmer ook programmeleider, eindredacteur en secretariaatsmedewerker. Ook hielp hij regelmatig met de technische zaken in samenwerking met de rest van het technische team van Loco Media Groep.

Na 4 jaar als betaald medewerker zal Diesmer de omroep gaan verlaten. Op de achtergrond zal hij nog wel op vrijwillige basis diverse zaken uitvoeren maar van maandag tot en met donderdag het middagprogramma presenteren hoort daar niet bij. Hij zal per 1 juli aan de slag gaan in Hilversum om daar voor de landelijke radio allerlei hand- en spandiensten te verlenen. Luister hieronder het laatste kwartiertje van Mooi weer Middag terug:

Voorlopig zal er op het tijdslot van Mooi weer Middag non-stop muziek gedraaid worden. De meest actuele programmering van LocoFM is altijd te vinden via locofm.nl/programmering/