Uitzending 4 van Gert-Jan’s Kantine gaat leuk worden, er komt een artiest live optreden.
Zangeres Catarina Rodrigues, woonachtig in Almere, komt naar de LocoFM studio, live ons vermaken met haar prachtige nummers: welke nummers het zijn geworden? Hoor je begin van de uitzending.

Catarina Rodrigues (25) is een pop, urban singer/songwriter.  In 2021 bracht ze haar allereerste single ”Voices” uit die een succes werd, met meer dan 3.400+ streams op Spotify & met bijna 1.300 views op Youtube. Ze trok ook meteen de aandacht van enkele radiostations. Maar haar succes stopte daar niet bij.  Haar 4e single ”Borderline” kreeg meer dan 2700+ streams op Spotify en in haar Spotify Wrapped uit 2022 bereikte Catarina bijna 1000 streams in totaal met in totaal 256 luisteraars voor dat jaar.

Catarina staat bekend om het maken van eerlijke & gevarieerde liedjes over alledaagse onderwerpen als de liefde, liefdesverdriet, persoonlijke groei & mentale gezondheid.  Met haar eigen unieke stem & de eerlijke teksten weet ze mensen te raken & mee te nemen in haar verhaal. Vroeger combineerde Catarina Nederlands & Engels in haar liedjes, maar nu wil ze zich richten op het maken van Engelse liedjes.

Ze komt live zingen, maar een klein interviewtje; kan geen kwaad toch? Is alleen maar leuk!
Zaterdag 22 april 2023; luisteren tussen 5 en 6, naar Gert-Jan’s Kantine op LocoFM.