Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Naast de twee gasten die in deze uitzending te horen zijn, praten Evert en Dirk Jan over de actualiteiten van de sport. De jeugd van de ATB Vereniging zijn naar de Nederlandse Kampioenschappen geweest. Prestaties van de motocross, in dit uur is de actualiteit te horen.

In het programma zal op deze maandagavond Marc Zonnebelt te horen zijn. Recentelijk kwam het nieuws naar buiten dat Allinq-Krush IJsselstreek ploeg volgend jaar als continentale ploeg zal gaan rijden. Met Marc Zonnebelt praten wij over deze ontwikkelingen, het nieuwe team zal als Allinq Continental Cyclingteam in de koers verschijnen. Een mooie ontwikkeling waar wij met Marc over spreken. Ook blikken wij vooruit op de Nederlandse Clubkampioenschappen Tijdrijden welke zaterdag 2 oktober zullen plaats vinden. Het team van de WV de IJsselstreek won vorig jaar zilver, hoe gaat het met de voorbereidingen dit jaar. Van Marc Zonnebelt hoort u het laatste nieuws.

Evert van ‘t IJssel maakte een bijzondere opname met Hetty Tellegen en heeft met het thema De tijd van toen op Keizersveld heel wat roering gebracht. Zeker na de uitzendingen die al achter ons liggen. Bij velen heeft het toch weer iets losgemaakt waaronder ook Hetty Tellegen die na haar cross avontuur een andere weg is ingeslagen en samen met haar gezin acht jaar geleden naar Spanje vertrok en het prima naar haar zin heeft. Eerder hadden we al een interview met haar wat oudere broer Gerrit maar dat was nog lang niet alles. Hetty verteld over de tijd die ze in haar jeugdjaren heeft beleeft, wat een tijd laat ze weten. Zeker bij de mini automaten was zij zeer fanatiek, en als het niet lukte dan werd de crossmotor in het zand geslingerd. Later heeft ze wel eens gedacht hiervoor heeft mijn vader Harm Tellegen dag en nacht in de schuur gelegen. Ja en als je als 9-jarige met deze sport bezig ben dan besefte je het helemaal niet. Maar alle lof gaat uit naar zowel vader als moeder die altijd voor mijn broer en mij klaar stonden. Wij hebben veel mee gemaakt samen en onze ouders verloren, maar hoe dan ook halen ze ons dit niet meer af. Hetty heeft heel wat te vertellen dus luister naar het hele interview die werd gemaakt met Hetty Tellegen.