Door: Categorie├źn: Algemeen

Zoals ieder jaar gaan we samen met jou op LocoFM Op Weg Naar 2021. Waar we eerst het idee hadden om deze uitzendingen vanuit het centrum te laten komen hebben we na de aankondiging van de lock-down toch besloten dit toch niet te doen.

Ondanks dat gaan we er toch zeker mooie uitzendingen van maken. Van maandag 28 december 7:00 t/m 31 december middernacht gaan we samen Op Weg Naar 2021. De uitzendingen zijn natuurlijk te volgens via de frequenties van LocoFM en via locofm.nl/live. Ook kun je gedurende de uitzendingen live meekijken via locofm.nl/cam.

Prijzen

Zoals elk jaar hebben we dit jaar ook weer een aantal prachtige prijzen om weg te geven. Zo geven we in totaal 20 boodschappenpakketten, een bierpakket, een wijnpakket, 5 grote hamrollades, 5 worstenpaketten en 2 keer een onderhoudpakket voor uw bril weg. Deze prijzen worden aangeboden door Boni Oldebroek, Plus van den Hoven Wezep, Mitra Wezep, Slagerij van den Berg en Pearle Wezep.

Maar daar houd het niet op! Natuurlijk overtreffen we deze prijzen nog met een hoofdprijs die is aangeboden door Slagerij van Guilik uit Wezep. We mogen een winnaar blij maken met een All-in BBQ-pakket voor 10 personen weggeven.

Wil jij winnen?

Wil jij kans maken op een van bovengenoemde prijzen? Luister dan naar Op Weg Naar 2021 en je hoort vanzelf hoe je mee kunt doen om kans te maken op een van deze fantastische prijzen!