Maandagavond 20 maart zal er bij het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00 uur aandacht zijn voor de benefiet avond van het Team Milla’s Friends, welke afgelopen vrijdagavond bij de voetbalvereniging OWIOS met meesterknecht Gert Jakobs werd gehouden.

Evert van ’t IJssel ging in gesprek met Martinus van ’t Hul en burgemeester Hoogendoorn en met wielrenner en schaatser Gert Jacobs. Deze interviews hoort u in het radioprogramma. Het Team Milla’s Friends gaat in juni 2017 deelnemen aan de Homeride, een prestatie tocht fietsen over 500 km in 24 uur.

Maandagavond zal ook schaatssprinter Jan Van Der Stouwe te horen zijn bij het radioprogramma, presentator Dirk Jan Grootkarzijn zal samen met Jan terugblikken op het schaats seizoen 2016/2017. Afgelopen weekend was Jan nog actief op in Canada Calgary op de Olympische Schaatsbaan. Maandagavond horen wij zijn ervaringen en gerealiseerde prestaties.

Evert van ’t IJssel zal de ons in deze editie op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen van de motorcross. Wedstrijden waren er in Halle, Harfsen en Mill.

Mark Blok zal ons informeren over de volleybalwedstrijd VZK Heren 1. Het team van VZK speelde tegen EVV Heren 2.