Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Sam de Vries en Dani Heitink schuiven aan bij Sportief Zijn Zeker Weten.

De jongen motorcrosstalenten Sam de Vries uit Wezep en Dani Heitink uit Kamperveen zijn op maandagavond 21 januari te gast in het programma Sportief Zijn Zeker Weten. Beide coureurs kwamen in 2018 uit in de 65cc kleine wielen klasse. Heitink wist het goed te doen en eindigde als zesde in het kampioenschap van Nederland.

De Vries had niet zijn glorie jaar en kende veel blessureleed vandaar kwam hij ook niet verder dan een vijfentwintigste plaats. Maar Sam denkt niet aan stoppen en komt samen met Dani weer aan de start in 2019. Evert van ‘t IJssel zal aanschuiven en kijkt met de twee terug maar ook vooruit. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

In deze editie hoort u het laatste nieuws van het Rainbow Truck Team die dit weekend zijn teruggekeerd uit de Dakar 2019.

In dit uur blikken wij ook vooruit op de Sportverkiezingen 2018 die op vrijdag 1 februari zullen plaats vinden in de gemeente Oldebroek.